Välkommen

Luncha på Bistron eller äta middag på Jazzköket?

IMG_20181008_182000_110.jpg

För oss har det bara funnits ett alternativ. Vi arbetar med djur som rör sig fritt på kuperade grönbeten, fiskar som leker i de kalla vilda vågorna och grödor som mödosamt tränger upp genom den friska näringsrika jord som bara existerar på ett öppet fält. Vi följer säsong, vi arbetar lokalt och vi kallar det för soul food!

Mazarin och parfait

IMG_20181008_201053_934.jpg
IMG_20180401_151411_139.jpg

Boka bord

Du kan enkelt boka bord hos oss direkt på webben. Klicka på knappen och följ anvisningarna.

NYHET! Boka köksbänken. Vi väljer vad ni ska äta och serverar en satt meny med våra fina råvaror i fokus.

VI är
jazzköket

18698155_1431152010261384_2835915982712435244_n.jpg

SÄSONGEN STYR

Menyn hos oss är under konstant förändring. Ibland är det till stor del baserat på djur och ibland mycket grönt. Vi arbetar efter säsong och tar alltid tillvara på hela grödan och djuret.

Alla våra råvaror kommer från Jämtland, Härjedalen, Ångermanland & Trøndelag. Det innebär att vi får arbeta med råvaror som vi själva vuxit upp med och som har haft det bra; både i vattnet, jorden, och naturen. Här uppe i norr har vi lyxen att leva i fyra tydliga årstider som alla har sina egna fördelar.

Det kan tyckas onödigt krångligt att jobba så men det är strävan efter att skapa det omöjliga som driver oss. Vi tänker aldrig nöja oss med lagom. För oss finns det bara ett sätt att driva en restaurang på; så som vi gör det här på Jazzköket.

 

 

Vill du hålla koll på allt som händer hos oss?
Följ oss isåfall på Instagram.

496150615755867066.JPG