HUR ÄTER MAN PÅ JAZZKÖKET?

Hos oss kan du välja ifrån huvudmenyn som helt klassiskt består av förrätt, varmrätt och efterrätt. I takt med att hösten går och ger oss nya spännande råvaror, kommer det för det mesta att finnas någon specialrätt utöver menyn att dela på två eller flera.

 

 

 
 
 

 Meny

Vi jobbar med säsongsbaserade, närodlade, närproducerade, råvaror där gräsbetande boskap och linfångad fisk kommer från vår gastronomiska region - Jämtland, Härjedalen, Ångermanland och Trøndelag. Tillsammans med Lilla Saluhallen och Jazzköket Bistro så tar vi tillvara på hela djuret, från kött till ben! Oavsett råvara så gillar vi att ta hand om hela råvaran och därav är våra menyer under ständig förändring. Kul för oss och kul för er!

I baren så fortsätter givetvis vår filosofi. I den finner du ett urval av ekologiskt, krav, svenskt och lokalt. Vi har den underbara förmånen att få samarbeta med lokala ölbryggare, svenska spritbrännare och internationella medvetna vinmakare med grymma naturliga viner. Där alla är lika måna som vi, om vad du få serverat i ditt glas.
— Kristoffer Andersson med crew
kristoffer.png

 

À la carte

 
 

BARKRUBB

 
 

Sharing is caring

Utefter säsong och tillgång sätter vi ihop större rätter som passar att dela på två eller flera. Fråga oss när ni är på plats om och vad vi har just nu!

 

Inte riktigt redo att boka? Ring eller maila oss så berättar vi mer!

063 - 10 15 75

info@jazzkoket.se