HUR ÄTER MAN PÅ JAZZKÖKET?

Hos oss kan du antingen välja ifrån huvudmenyn som består av förrätt, varmrätt och efterrätt eller testa vår fyrarätters som varierar sig varje vecka- en satt meny där ni lutar er tillbaka och vi redan har bestämt vad ni skall äta (och dricka om så önskas!)

 

 

 
 
 

 Höst- och vintermeny

Hösten och vintern är här och äntligen får vi krypa in från kylan och mörkret och kura ihop oss med god mat, rött vin och tända ljus. Som vanligt lagar vi allt ifrån grunden, på lokala, svenska och ekologiska råvaror. Vi serverar enbart naturliga och ekologiska viner i ditt glas, och det kalla ölet är lokalbryggt.
Välkomna in i värmen!
— Kristoffer Andersson, krögare
kristoffer.png

 

À la carte

 
 

BARSNACKS

 
 

Veckans fyrarätters

Varje vecka sätter vi ihop en ny fyrarätters baserat på de råvaror vi lyckats få tag på just nu. Priset kommer att variera, innehållet likaså. Är ni nyfikna på vad som serveras just denna vecka är det bara att slå en pling- eller kanske ännu bättre låta er överraskas när ni väl är på plats?

 

Inte riktigt redo att boka? Ring eller maila oss så berättar vi mer!

063 - 10 15 75

info@jazzkoket.se