Jazzköket Live - Nyansen
Jul
14
to Jul 15

Jazzköket Live - Nyansen

Nyansen är en jazzkvartett som bildades på Musikhögskolan i Örebro, där alla bandmedlemmar studerade samtidigt. Med en fot i det traditionella och en i samtiden skapar de känslan av något välbekant men ändå outforskat. Fri entré.

Smakprov: https://youtu.be/PU9CtelXXHI

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten, det gör du lättast på: info@jazzkoket.se

 

View Event →
Jazzköket Live - Selma & Gustaf
Jun
30
to Jul 1

Jazzköket Live - Selma & Gustaf

Stuck On och Jazzköket Live presenterar Selma & Gustaf. 

Selma & Gustaf är americanainspirerade indie-uppstickarna som i rasande fart vinner nya lyssnare över hela Norden. Nyss släppte de, uppbackade av sitt oskiljbara band The Unmarried Queen.

Någon beskrev dem som en mix av Father John Misty och Joni Mitchell, en bra beskrivning men deras sound är också drömskt och bitvis psykedeliskt

Sveriges nästa Americana-export Selma & Gustaf släppte i november 2017 sin första fullängdare “Stories Of”. Deras resa har hittills resulterat i spelningar runt hela Sverige, med avstickare till Tyskland och USA och skivkontrakt med Anti Fragile genom Tom Sarig (fd manager Lou Reed). Under våren är de aktuella med nytt material och i sommar väntar stor turné i Sverige och Europa. Fri entré. 

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten, det gör du lättast på: info@jazzkoket.se

View Event →
QUIZ & långkok - Tema: 90-tal
May
7
6:00 PM18:00

QUIZ & långkok - Tema: 90-tal

Hej alla Spice Girls och Backstreet Boys!
Klä upp dig i finaste flanellen, grabba tag i ditt Gameboy och memorera några repliker från "Vänner". Kvällens quiz är en hyllning till 1990-talet med allt vad det innebär – i alla fall kring det vi kallar populärkultur. 

Det handlar om frågesport som kretsar kring sådant som vi i dagligt tal kallar populärkultur – en mix av exempelvis musik, film, tv och internetfenomen. Allt presenterat på bioduk med mycket ljud. Våra quiz är lika mycket show och underhållning som frågesport. 
Lag kan bestå av 1–5 personer. 

Boka bord gör du lättast på: info@jazzkoket.se
Telefon Jazzköket: 063 - 10 15 75
Dörren öppnas kl. 18.00. Quiz kl. 19.00. Fri entré.

Sedan starten i maj 2015 har våra quiz varit fullsatta. Så kom ihåg att boka i god tid för att garantera plats för dig och ditt lag.

Passa på att redan nu även boka bord för säsongens övriga quiz på Jazzköket.

På förekommen anledning, kom ihåg att, om du och ditt lag inte kan komma – meddela din avbokning i god tid innan, för att ge plats till andra quizsugna.

VÄLKOMMEN!
// Quizmasters Fredrik & Ruben samt Jazzkökets crew

View Event →
Kitchen Club - Mia Kempff
Apr
25
to Apr 26

Kitchen Club - Mia Kempff

Under hösten 2017 hade vi förmånen att ha Micke "The Wall of Sound" Mojo och hans väldrillade comrades som husband här på Jazzköket, varje gång med nya gästartister från Jämtlands alla hörn. En av höstens akter blev inställda - kanske en av de bästa - men denna gång finns det inte ett opererat knä i hela världen som kan stå i vägen. En sann mastodont på den lokala likväl nationella musikscenen. The mother of groove, keeper of soul. Stoppa pressarna, här kommer Mia Kempff.

Bandet behöver knappast någon närmare presentation:

Micke Mojo - Gitarr/sång
Jocke Hilldén - Trummor
Kent Ögren - Bas
Per "Monstret" Stålhandske - Orgel

________________________________________

OBS NYTT!!!
Biljetterna finns enbart för förköp hos Tickster.coms..
Pris: 150 kr (+bokn.avg)
______________________________________
Sena sittningen fr.o.m 19:30 är reserverad för gäster med konsertbiljett! Boka ditt bord för middag och konsert på mail, info@jazzkoket.se, eller över telefon under våra öppettider, 063-101575, och bekräfta sedan din bokning med ditt referensnummer från Tickster.

View Event →
Jazzköket Live - Satchmo Tribute
Apr
20
to Apr 21

Jazzköket Live - Satchmo Tribute

Med omsorgsfulla tolkningar av Louis Armstrongs klassiska inspelningar och med nykomponerad musik i samma anda tar Leon Falk Satchmo Tribute 1920-talet in i 2020-talet! Det som kläcktes som ett projekt på Musikhögskolan för ett drygt år sedan har nu fått ordentlig luft under vingarna och den första CD:n ”Just Another Satchmo Tribute” är ett faktum. 

http://leonfalk.se/satchmo
____________________
Fredag 20/4 kl 22:30! 100:- inträde.

Psst! Se till att boka ett middagsbord under vår senare sittning för att garantera din plats på konserten.

View Event →
Diegojah feat. Jahzzmaicans
Apr
13
to Apr 14

Diegojah feat. Jahzzmaicans

Jamaicansk reggae från Sverige!

Diegojah började göra musik med sina vänner i Baylake productions runt 2004. Några år senare bildade samma vänner med förstärkning av Ras Cricket det nu smått legendariska Rebel Youth Family.
Sedan dess har det rullat på i hög fart med bokningar i allt från små svenska städer till Spanien, Slovakien, Polen, England, Skottland och runt om i Skandinavien. På scen är han känd för att leverera shower fulla av energi, lyrics for years och en skvätt humor.

Som uppbackning har Diegojah de kanske inte så smått legendariska Jahzzmaicans - bästa reggaeorkestern på den här sidan Flärken!

Fredag 13/4 kl 22:30! Detta vill ni INTE missa!
VÄLKOMNA till Jazzköket Live och Diegojah!
 

View Event →