Back to All Events

Julen hos Jazzköket


Självklart har vi fullspäckad jul och mellandagsvecka här på Jazzköket och Lagerbaren. Kom till oss och fira ut det sista av året, dansa bort pressyltan eller bara sitt ner och njut av vår mat och dryck.

Detta händer på Jazzkökets scen:

25/12

Joakim Falk Blue Devils kommer tillbaka till oss efter succén på yranveckan i somras och bjuder på het New Orleansjazz i vinterkylan. 

Vi bryter av julen med full Mardi Gras och karnevalsstämning!! Missa inte detta!

Fri Entré. 

26/12

Vissa traditioner är helt enkelt så löjligt bra! Annandagen hos oss med Treokomp Allstars på scenen är legendarisk! Boka bord! (Det är inte en fråga OM det blir fullt utan NÄR..) Köp dina biljetter på Sportringen, Kärnan. Om du har bokat bord och äter middag hos oss går det bra att betala biljetten på plats här. 

29/12

Årets sista Jazzköket Live spelning görs i samarebete med drypande soul-och bluesgung. Äntligen är Micke Mojo & the Soulful Beatroots tillbaka hos oss. Och vem vet, kanske smäller de av ett par riktiga nyårskarameller?? 

Fri entré.