Back to All Events

Kitchen Club - Mia Kempff


Under hösten 2017 hade vi förmånen att ha Micke "The Wall of Sound" Mojo och hans väldrillade comrades som husband här på Jazzköket, varje gång med nya gästartister från Jämtlands alla hörn. En av höstens akter blev inställda - kanske en av de bästa - men denna gång finns det inte ett opererat knä i hela världen som kan stå i vägen. En sann mastodont på den lokala likväl nationella musikscenen. The mother of groove, keeper of soul. Stoppa pressarna, här kommer Mia Kempff.

Bandet behöver knappast någon närmare presentation:

Micke Mojo - Gitarr/sång
Jocke Hilldén - Trummor
Kent Ögren - Bas
Per "Monstret" Stålhandske - Orgel

________________________________________

OBS NYTT!!!
Biljetterna finns enbart för förköp hos Tickster.coms..
Pris: 150 kr (+bokn.avg)
______________________________________
Sena sittningen fr.o.m 19:30 är reserverad för gäster med konsertbiljett! Boka ditt bord för middag och konsert på mail, info@jazzkoket.se, eller över telefon under våra öppettider, 063-101575, och bekräfta sedan din bokning med ditt referensnummer från Tickster.

Earlier Event: April 20
Jazzköket Live - Satchmo Tribute
Later Event: May 7
QUIZ & långkok - Tema: 90-tal