Back to All Events

Stina Wollter Live på Verket

  • Jazzköket Bistro (VERKET) 50 Prästgatan Östersund, Jämtlands län, 831 33 Sweden (map)

Stina Wollter med band. 

Välkomna på en färgsprakande helkväll med mycket hjärta och hjärna. Efter sin senaste slutsålda föreläsning i Östersund, är nu Stina Wollter tillbaka, denna gång med sitt band för en exklusiv spelning på Jazzköket Bistro (VERKET). 

 

Stina Wollters debutskiva, Garden Songs, är en samling sånger om olika skeden och händelser i livet, sammanhållna av Stinas karaktärsfyllda röst. Berättelser om barn som flyttar hemifrån, stora och små beslut, döden och kärlekens trädgård. Tonsatta av hennes partner, Micke Olsson och fantasifullt färglagda av producenten och arrangören Pecka Hammarstedt.

Kvällens lokala musiksupport är Trompoetry

Biljetter köper du här: https://billetto.se/e/stina-wollter-live-pa-verket-biljetter-304578

 

Biljetterna är onumrerade och garanterar ingen sittplats i lokalen. Det är en stor och levande lokal med sittplatser blandat med ståplatser. Endast förbokade middagsgäster har en garanterad sittplats. Obs! Middagsplatser på Jazzköket Bistro är fullbokade, men det går självklart att boka en tidig middag på Jazzköket och sen gå den korta biten till konsertlokalen :) 

Välkomna!