Back to All Events

Jazzköket Live - Vincent Jedselius


Jazzköket välkomnar Vincent Jedselius tillbaka till vår scen!

Vincent Jedselius är en singer-songwriter med rötterna i den lilla bruksorten Fagersta. De senaste 6 åren har han dock varit bofast i Sundsvall som också har varit platsen där soloprojektet på riktigt tog form. Med inspiration från sin dimmiga ungdom i symbios med berättelser från en blygsam bergslagsort funderar Vincent genom sina låtar. Ibland blir det väldigt personligt och självutlämnande vilket också har varit det spåret som han med åren har följt allt tydligare. Inte minst med EP'n "Första" som släpptes nu i December. I början av Augusti släpps även singeln "Åmänningen" som på sätt och vis är en förlängning av EP'n.

Den här gången på Jazzköket kommer Vincent i en aningen mindre sättning. Det blir avskalat, akustiskt och målande. Man pratar om americana, blues och soul på en svävande "pop-matta" där Vincents baktaktshistoria återkommer med sin närvaro.

Fri entré

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten, det gör du lättast på: info@jazzkoket.se

Earlier Event: July 28
Dagsfesten! Start 12.00
Later Event: August 19
Jazzköket Live - Country Sunday