Back to All Events

Jazzköket Live - The Photophonics

The Photophonics står återigen på Jazzkökets scen!

Östersundsbaserade musikprojektet The Photophonics har i media beskrivits som en suggestivt ljudvägg där "trippiga" 90-tals rockdängor varvas med lugnet från Jämtlands fjäll och skogar.

Projektet, som leds av månginstrumentalisten och tidigare The Orange Revival batteristen Andreas Axelsson, innefattar också en rad skickliga musiker och vänner från bland annat banden ADAMA och NONN m.fl. Tanken bakom projektets mångfald är enligt Andreas en strävan efter att göra varje spelning med The Photophonics unik både i ljudbild och konstellation.

Inför spelningen här på Jazzköket har de samarbetat med fotografen och illustratören Christine Johanson. Hon har tolkat musiken genom fotografier, med vilka hon kommer skapa bakgrunden till bandet och samtidigt ge Jazzköket en exklusiv vernissage.

Fri Entré

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten.