Back to All Events

Jazzköket Live - Moto Boy

Stuck On presenterar tillsammans med Jazzköket Live - Moto Boy

En söndagsspelning på Jazzköket i ruggigaste oktober. Förläng helgen och ta udden av söndag/måndagsångesten.

Under våren har Moto Boy släppt nytt material , den här gången på svenska, låten " Min Stora Kärlek" , detta följs under hösten upp av ett helt album och en kort klubbturné där han bland annat landar hos oss.

Gammalt och nytt material blandas och som alltid blir det något alldeles extra när Oskar står på scen.

MOTO BOY (OSKAR HUMLEBO) har kallats den omisskänliga romantikern med den "makalösa rösten" (SONIC). När MOTO BOY dök upp på den Svenska musikscenen 2006 med sin sakrala sång och självklara utstrålning lämnade han få oberörda. Hans första skivor "Moto Boy" (2008) och "Lost in the call" (2010) togs emot väl av musikrecensenterna och beskrevs som "en hel gosskör i fjäderboa" (SVD) och "ett stort Svenskt album" (DI Weekend). Hans tredje skiva "Keep your darkness secret" (2014) spelades in i Funkhaus i Berlin med österrikiska producenten Niko Stoessl (SlikNik) och tog ett steg i en mer elektronisk, mörkare riktning.


2017 släpptes skivan "NEW MUSIC" med ett sound i en radikalt ny riktning. Tillsammans igen med Berlin-baserade producenten Niko Stoessl (SlikNik) skapade MOTO BOY en spöklik mix av skandinavisk melankoli och Berlins klubbscen och innehöll samarbeten med artister som Nina Persson (The Cardigans, A Camp), Berlin-baserade duon GRAU, svenska polarelectronika-artisten PIKKO och trummisen Christian Eigner (Depeche Mode, Dave Gahan).


Under åren har MOTO BOY också turnerat internationellt, öppnat åt artister som Whitney Houston och Smashing Pumpkins, komponerat musik till olika uppsättningar och själv medverkat i bland mycket annat "Lubiewo - Kärleksön" på Göteborgs Stadsteater, Wermland Opera's uppsättning av Monteverdi's "L'Orfeo” och den hyllade föreställningen “The feeling of going” på Malmö Opera.

Man har också kunnat se MOTO BOY som livegitarrist med band som The Cardigans och The Ark på turné i hela världen.

Bjuds också ofta in när artister som Bowie , Björk mf.l ska hyllas.

Konsertstart vid 20:00 c:a.

Rabatterade studentbiljetter finns även dem på Billetto.se

Vill du äta så bokar du bord separat på Jazzkoket.seEarlier Event: September 28
Jazzköket Live - Kristian Anttila
Later Event: November 14
Jazzköket Live - Willie Watson