Back to All Events

Jazzköket Live - A Choir of Ghosts

A Choir of Ghosts spelar återigen på Jazzköket!

Den 9:e november kommer James Auger och A Choir of Ghosts tillbaka till oss. Vi körde en fullständigt fullsatt spelning i somras som var helt magisk! Nu vill vi ge er alla chansen att igen komma och se ett fantastiskt liveband.

A Choir of Ghosts är James Auger som bosatt sig i Ramsele utanför Sollefteå. Där i norra Sveriges djupa skogar skapar han en slags alt-country/spökamerikana som kan beskrivas som en unik tolkning av den amerikanska folkmusiktraditionen. Nu kommer A Choir of Ghosts till Jazzkökets scen!

James har sysslat med musik på olika vis sedan han var 11 år gammal och växte upp i Port Mulgrave i England. Men det är i det Ångermanländska inlandet han har funnit ro att skapa den musik han alltid har sökt efter. Just nu skriver han på sitt debutalbum som kommer att släppas senare i år.

2017 var året då det började ta fart för A Choir of Ghosts. Singeln ”Ester” blev en viral hit och nådde snabbt nästan 200 000 streams på Spotify. Efter två europaturnéer och ännu några singlar så har ännu en hit hunnit släppas, ”Morning Light” som i skrivande stund har över 1.2 miljoner Spotify streams. Imponerande siffror för en artist som inte har någon draghjälp med PR eller ens har släppt sitt debutalbum ännu.

Biljetter köps på www.billetto.se

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten > www.jazzkoket.se

Spotify

https://open.spotify.com/artist/2spgv5QYbYsLypU8NmjZ4L

Webpage

http://www.achoirofghosts.com

Instagram

https://www.instagram.com/achoirofghosts/

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UC7SrOFpsG8-lM2BNtPK433w