Back to All Events

Jazzköket Live - Storstan Street Brass

Storstan Street Brass kommer tillbaka till Jazzköket!

Det är MARDI GRAS - New Orleans stora festhögtid. Självklart ska detta firas med Storstan Street Brass, Sveriges enda moderna New Orleans-brassband. Förra året hade bandet ett bejublat turné-nedslag för "Mardi Gras Tour 2018" på Jazzköket, och nu återvänder de ett år senare för att förvandla denna lördagkväll i Östersund till en fettisdagskarneval i New Orleans. Trumsektionen och de sex (!) blåsarna bjuder på klassisk second line-marsch blandat med funk, hip hop och svensk populärmusik, inspirerat av hur den unga generationens gatuband i New Orleans spelar. En genuinare Mardi Gras-fest på denna sida Atlanten får man leta länge efter.

Denna helkväll vill ni inte missa!!

Biljetter köpes här och kostar bara 100 spänn!

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten men glöm inte att köpa din biljett på www.billetto.se :)

Earlier Event: February 28
Jazzköket Live - Trio Katastrofa
Later Event: March 8
Jazzköket Live - Fancy A Wig?