Back to All Events

Jazzkökets Yranvecka


Årets yranvecka hos oss här på Jazzköket lovar inte så lite. Kika nedan på en del av de saker som händer hos oss och i Lagerbaren!

MÅNDAG / The Göran Brylde Tribute! En rockig och elektrisk kväll där en massa gäst-dj’s hyllar och minns en av Storsjöyrans tidiga frontfigurer: Den lokala rockikonen och vår vän på Lagerbaren Göran Brylde. 

(kl 17-sent)

TISDAG / Föryra tillsammans med Sensus! Lokala band  och DJ-kollektiv på vår innergård och en fantastisk festivalstämning! DJ: Stich ´n´ Stones/Free Spirit Shaking Soul. Band: Armadillo, Anaugh Conda, Bratland. 

(kl 17-sent)

ONSDAG / Föryra tillsammans med Sensus! Lokala band  och DJ-kollektiv på vår innergård och en fantastisk festivalstämning! DJ: Bauta. Liveband: North East, Den Osynlige Mannen, Backbeat Conspiracy. 

(kl17-sent)

TORSDAG / Cocktail-Takeover i Lagerbaren av Emil Åreng & Rom-Robban & Laserduon! Först kom Lilli & Sussi, sedan Marcus & Martinus - och nu: LASERDUON OSCAR & HAMPUS. Duon kommer till baren med sin nya show ”The Alternate Dimension Smackdown” (känd från Text-TV).  (kl17-sent)

FREDAG / 80’s Tropical Night! 

Förra årets retro-sommarnatt är tillbaka. Tommy Nilsson och Olle bjussar på en kväll med zinkpasta, Hawaiian Tropic och medelhavssalt - dansandes i neon!

(kl12-02)

LÖRDAG / Dagsfesten! 

Vi avslutar som vanligt yranveckan med den mytomspunna Dagsfesten. Innergården dansar igång med cocktails, käk och dj’s. Linus & Olle plus en massa gäster håller dagsfesten, kvällsfesten och nattfesten igång! På Jazzkökets scen är det Live Middagsjazz. (kl12-02)