Back to All Events

Jazzköket Live - Glenn Udéhn

Äntligen Tillbaka!

Förra sommarens succé-spelning på jazzköket gav mersmak. Glenn Udéhn kommer tillbaka till vår scen.

Sedan debutalbumet “Lilla London Brinner” har Glenn Udéhn hunnit med att spela i många av Sveriges hörn, uppmärksammats av musikjournalisten Per Sinding-Larsen och medverkat i SVT. Förra året släppte Glenn sitt andra album ‘’Det går åt helvete nu’’, en skiva i sann indiepop-anda.

"Det ska verkligen bli kul att komma tillbaka till Östersund och Jazzköket igen. Förra året var det en fantastisk stämning och vi hoppas folk är lika peppade i år. Det man kan förvänta sig i år är en spelning i 200km/h tills vi inte har något kvar att ge!" – Glenn Udéhn

Glenn intar Jazkzökets scen kl 22:30 Lördagen den 27/7. Glöm inte att boka bord fr 19:30 om ni vill äta i samband med spelningen.

Earlier Event: July 19
Jazzköket Live - A Choir of Ghosts
Later Event: July 29
Jazzkökets Yranvecka